Norcar toegelicht

Norcar knikladers/shovels zijn met hoogwaardige materialen vervaardigd om jaar in jaar uit robuuste en duurzame laders te leveren voor alle omstandigheden.

Er worden enkel hoogwaardige componenten gebruikt in onze producten. De compacte en sterke constructie van de hefarm en het voorframe zorgen ervoor dat de machine een ongekende
stabilitiet kent en goed is uitgebalanceerd. De centrale arm zorgt voor duurzaamheid en een onovertroffen zicht naar voren toe. De telescopische arm verbreedt het gebruiksgebied van de lader dankzij de toenemende hefhoogte en reikwijdte.

De compacte Norcar knikladers hebben een laag zwaartepunt. Het laag zwaartepunt zorgt ervoor dat men veilig kan werken op een moeilijk en oneffen terrein zonder gevaar voor kantelen.

Dankzij de pendelbeweging is de lader stabiel ongeacht het terrein en daarom uitzonderlijk gemakkelijk te hanteren. Bovendien is de grip ideaal waardoor de bestuurder de stabiliteit van de lader goed aanvoelt. Een gewaardeerd kenmerk van alle Norcar-laders is de uitermate kleine draaicirkel.

Bij de Norcar knikladers zit de bestuurder, net zoals grotere wielladers, met de bestuurdersstoel op het achterframe. Dit maakt dat de kniklader soepel en gemakkelijk kan manoeuvreren. Men kan veilig en gecontroleerd rijden en het werk kan gemakkelijk en effectief worden uitgevoerd, zelfs in nauwe ruimtes.

X